1. søndag i advent i Misjonskirken

Svend Ole Kvilesjø | oktober 7th, 2022 - 11:21

Søndag 27. november kl. 11 har vi Gudstjeneste i Misjonskirken Oslo Syd på Holmlia. Og det er allerede første søndag i advent!

Pastor Pål Brenne taler – og det er minnestund i forbindelse med madam Juliana Agyapong, Dorothys mors bortgang.

Advent. Fra gammelt av en tid satt av til å reflektere over – og forberede seg på Jesu gjenkomst!  Nå for tiden fremstår disse ukene mest som en stresstid med innslag av hyggelige sosiale og kulturelle pauser.

Vi ønsker å minske stresset og øke muligheten for gode oppbyggelige samvær, både sosialt og åndelig.  Vi ønsker at menighetens møtepunkter virkelig  oppmuntrer og støtter, både i langtidsperspektiv og korttidsperspektiv.

Jesus kom til oss selv om menneskene avviste Ham.  Han er hos oss som tror hver dag, uansett hva slags dager det er.  Han kommer tilbake for å gjøre alle ting nye og gode!  Det er håp for urolige hjerter!

Misjonskirken Oslo Syd har lokaler i Fellesskapshuset på Holmlia, i Ravnåsveien 3. Kort vei til buss og tog. Mange parkeringsplasser. Vær obs på hvor du parkerer – og hvordan du registrerer parkeringen din. Spør gjerne. Håper vi sees!

Both comments and pings are currently closed.