Pastorens side

bilde Pål Brenne

Menighetens pastor er Pål Brenne. Han er gift med Kathrine og er pappa til 3 jenter; Karen Johanne, Henriette og Sigrid. Familien er i dag bosatt i Sørumsand.

Pål har ingen fast besøkstid, men kan kontaktes for avtaler fra mandag til torsdag kl 10-15 på telefon 41204646

Pastoren anliggende for menigheten er å bygge et fellesskap som er sterkt grunnfestet i Guds ord og som vokser gjennom relasjoner. ”Vi skal ha en menighet  med mennesker som elsker Jesus og som bringer med seg Guds rike i sitt daglige liv – på jobb, i studie, hos naboer og blant venner.»

Det er ikke aktiviteter som er målet for menigheten, men at hver enkelt bringer med seg Jesus der de er. Vi vil være en glad menighet som inkluderer mennesker og leder dem til Jesus. De viktigste arbeidsredskapene for å leve i dette er gudstjenester og cellegrupper.

Bakgrunn
Pål ble frelst i sin hjemby Sarpsborg da han var 19 år. Før dette hadde han ikke deltatt i noen kristen virksomhet. Opplevelsen av Jesus var så sterk og gjennomgripene at Pål kastet alle sine planer om utdannelse og yrke til side og reiste på misjonsteam med  Operasjon Mobilisering.

Først ble det to år i Belgia der han drev med evangelisering blant studenter. Deretter teamtjeneste i flere andre land. Senere har han tatt Misjonsforbundets pastorutdannelse på Ansgarskolen og har hatt ett års studieopphold i USA, i Kansas City og Pensacola. Før Pål kom til Søndre Nordstrand Misjonskirke var han pastor i Misjonskirken, Den Evangeliske Forsamling, som ligger på Majorstua.