24. februar kl.19.00 Møt Asia Bibis forsvarer og forkjemper

brenne | February 21st, 2019 - 16:37

Møt Asia Bibis advokat Saiful Malook og hennes forkjemper, Sajid Christopher fra den pakistanske trosfrihetsorganisasjonen Human Friends Organization. Sammen har de kjempet for Asia Bibis frihet helt til høyesterett, med stadige trusler fra ekstremister, og med livet som innsats. Til sist vant de fram. Begge ønsker å fortsette kampen for andre blasfemiofre, som har fått livet ødelagt på grunn av falske anklager om blasfemi, og sitter i fengsel.

Vi ser først den korte dokumentarfilmen “Kampen for trosfriheten”, der vi blant annet møter Asia Bibis mann og døtre i Pakistan, og får så høre mer om Malook og Christophers kamp for mennesker som er beskyldt for blasfemi i Pakistan. Det blir anledning til å stille spørsmål.

Arr. Stefanusalliansen og Misjonskirken.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Til toppen