Pastor Anne

Svend Ole Kvilesjø | October 19th, 2019 - 18:57

Anne Hansli er pastor i halv stilling i Misjonskirken på Holmlia i vinter. Hun er vanligvis tilstede i kirken på tirsdager.

Ta direkte kontakt med henne om det er noe du vil snakke om.
Epost: anne.hansli@gmail.com

«Min vei til tro, Arilds forsvarstale-forklaring»

Svend Ole Kvilesjø | October 16th, 2019 - 00:49

Arild Sæther er illustratør. Søndag 20. oktober besøkte han oss i Misjonskirken på Holmlia, og fortalte hvorfor han er en troende, en kristen i dag. Du kan høre talen når som helst, ved å trykke her.

Språkkafé hver tirsdag kveld

Svend Ole Kvilesjø | October 13th, 2019 - 22:15

Is it hard to understand and speak norwegian? Hos oss kan du bli bedre til å snakke – og forstå norsk.

Welcome to the language café in Misjonskirken at Holmlia, in Ravnåsveien 3, Tuesdays. from 19:00 – 21:00. We serve tea, coffee and something to eat. Everything is free! Feel free to bring a friend or two. Hope to see you. Welcome!

Mer informasjon / more information: Ring Svend på telefon 90 123 345.

Velkommen til språkkáfe tirsdager fra klokken 19.00-21.00. Vi serverer te, kaffe og litt å spise. Alt er gratis og ta gjerne med deg en venn eller to. Velkommen!

Facebook: Språkkafé i Misjonskirken på Holmlia

Bønnemøte hver tirsdag kveld

Svend Ole Kvilesjø | October 12th, 2019 - 18:55

Bønnemøte tirsdager fra 18.00-19.00:
En gruppe mennesker samles til bønn i Misjonskirken på Holmlia. Bli med å be du også.

Er det noe – eller noen – du vil at vi skal be for? Send gjerne inn dine bønneemner.

***

Misjonskirken Oslo Syd holder til i Ravnåsveien 3 på Holmlia, på baksiden av NAV-bygget, noen få minutters gang fra Holmlia senter / tog- og busstasjon.

Tweensleir 25. – 27. oktober

Svend Ole Kvilesjø | October 10th, 2019 - 21:24

For trettende år på rad arrangerer misjonsmenighetene i Stor-Oslo tweensleir, for barn i 4. – 7. klasse. Vi reiser tilbake til Sjøglimt leirsted ved Ørje i Østfold. Viggo Klaussen er med som leirprest. I tillegg er det ungdomsledere og voksenledere med fra de ulike menighetene. Vi gleder oss til å være på leir sammen med deg!

Trykk her for mer informasjon og påmelding.