Gudstjeneste søndag

Svend Ole Kvilesjø | September 21st, 2020 - 13:00

Søndager klokken 11.00 er du hjertelig velkommen til gudstjeneste med lovsang og søndagsskole i Misjonskirken på Holmlia. (Du kan eventuelt være med på nett, via Zoom.)

Søndagsskolen, for barn, er kun fysisk i Misjonskirken på Holmlia.

Gudstjenesten blir også overført via Zoom, på internett.

Last ned programmet zoom, klikk så på linken her, så er du med som møtedeltaker.

Meeting ID: 912 3463 3211
Password: 564769

Ved fysisk frammøte i kirkelokalene gjelder:
1) Når du kommer inn døra, skal du vaske hendene med antibac.
2) Du skal skrive navn og telefonnummer på et utlagt ark, for at eventuelle smittede skal kunne kontaktes etterpå.
3) Du må holde minst en meters avstand til alle andre utenfor din egen husstand.
4) Vi har ikke kirkekaffe (servering av mat og drikke) etter gudstjenesten.

Det er nok plass i kirka til at vi kan være sammen med tilstrekkelig avstand. Vi kan være maksimalt 50 personer, og vi er ganske sikre på det ikke blir behov for å avvise noen ved døra.

Når vi har gudstjeneste i Misjonskirken på Holmlia, er det både lovsang og tale.

Velkommen!