Dette skjer i Misjonskirken på Holmlia

Svend Ole Kvilesjø | January 12th, 2020 - 23:35

Hei! Misjonskirken Oslo Syd holder til i Ravnåsveien 3 på Holmlia, på baksiden av NAV-bygget, noen få minutters gange fra tog- og busstasjonen ved Holmlia senter.

Søndag 23. februar klokken 11.00:

Hans Jacob Finstad viser bildespillet «Av vann er du kommet» i Misjonskirken på Holmlia. Klokkenisten i Oslo Rådhus, Laura Marie Rueslåtten, akkompagnerer på håndklokker og piano.

Bildene er hentet fra naturen, og er en reise i det minimalistiske og abstrakte uttrykk.

Hans Jacob Finstad har utgitt flere bøker, samt bidratt til mange bokutgivelser.  Han har også hatt galleriutstillinger.

Laura Marie Rueslåtten er en svært anerkjent musiker som bl.a. har opptrådt ved utdelingen av Nobels Fredspris, og senest ved Ari Behns begravelse.

Det blir servert kaffe og kringle.

Velkommen til en annerledes gudstjeneste i Misjonskirken på Holmlia!

Tirsdag 25. februar fra 18.00 – 19.00: Bønnemøte.

En gruppe mennesker samles til bønn i menigheten. Bli med å be. Send gjerne inn dine bønneemner.

Tirsdag 25. februar, 19.00 – 21.00: Språkkafé.

Is it hard to understand and speak norwegian? Hos oss kan du bli bedre til å snakke – og forstå norsk. Welcome to the language café in Misjonskirken at Holmlia, in Ravnåsveien 3, Tuesdays. from 19:00 – 21:00. We serve tea, coffee and something to eat. Everything is free,. Feel free to bring a friend or two. Hope to see you. Welcome! Mer informasjon / more information: Ring Svend på telefon 90 123 345.

Onsdag 26. februar, 18.00-20.00: Bibelquiz

Denne gang henter quizmaster Arne Gunneng alle spørsmålene fra Johannes-evangeliet, kapitlene 1-4. Så det lønner seg å lese gjennom dette nøye på forhånd.

Bibelquizen holdes i Misjonskirken på Holmlia, onsdag 26. februar. Det lønner seg å være presis, for det serveres varme karbonader fra klokken 18.00 – 18.30.  Så blir det et kort og innholdsrikt foredrag, før vi går sammen i små grupper for å bryne oss på spørsmålene fra Bibelen. Alle er hjertelig velkommen!

Ønsker du å leie lokaler i Misjonskirken til ulike aktiviteter og tilstelninger utenom menighetens bruk er dette fullt mulig. Kontakt styrets leder, Ivar Liabø.

OBS: Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme. Følg jevnlig med. Du finner oss også på Facebook