Dette skjer i Misjonskirken på Holmlia

Svend Ole Kvilesjø | March 20th, 2020 - 16:40

Hei! Misjonskirken Oslo Syd holder til i Ravnåsveien 3 på Holmlia, på baksiden av NAV-bygget, noen få minutters gange fra tog- og busstasjonen ved Holmlia senter. Men, OBS: Alle Fysiske arrangementer er avlyst inntil videre.

Helgehilsen fra pastor Anne og pastor Pål

– Hei dere,
vi er fortsatt i de underlige tidene der vanlige møtepunkter er stengt, og i morgen er det igjen Herrens dag, en dag avsatt til hvile og å søke fellesskapet med Gud.

Vi har ikke gudstjeneste på Holmlia, derfor anbefaler vi:

1) Om du er hjemme alene, å bruke tid med Gud
, f eks ved å grunne over en bibeltekst og be. En veiledning til dette finner du her: https://mknu.no/wp-content/uploads/2020/03/20200329-Jesusmeditasjon-Jesus-viser-omsorg.pdf
2) Om du kan være sammen med familien eller andre, enten fysisk eller på nett, kan dere ha en bibelsamtale og bønn sammen. En veiledning til det finner du her: https://mknu.no/wp-content/uploads/2020/03/20200329-Bibelsamtale_Jesus-viser-omsorg.pdf

3) Å delta i gudstjeneste via internett andre steder.
a. Mange har allerede fulgt Oslo Misjonskirke Betlehems sine møter via facebook. https://www.facebook.com/oslomisjonskirke/live_videos/
b. Det er flere andre gudstjenester vi kan følge, vi vil spesielt anbefale Randesund Misjonskirke, som har et mer gudstjenesteaktig preg og man kan følge den uten å være på facebook. Randesund Misjonskirke: https://mkirken.no/live-gudstjeneste/
La oss fortsett å løfte hverandre opp i bønn, oppmuntre hverandre ved telefoner og de mulighetene vi har tilgjengelige. I disse usikre tider er det fortsatt noe som er sikkert:
For om fjellene viker og haugene vakler,
skal min godhet aldri vike fra deg,
min fredspakt skal ikke rokkes,
sier Herren, som viser deg barmhjertighet. Jes 54,10
Med hilsen,
Anne og Pål

Nå er vi kun digitale

Alle de fysiske møteplassene, som gudstjeneste, språkkafé og bønnemøte er avlyst inntil videre. Vi gjør dette for å være med i den felles dugnaden om å redusere smittetilfellene.

DIGITAL KIRKE:
Vi har digitalt bønnemøte tirsdager fra klokken 18.00 – 19.00.

Kveldssamling, digitalt, torsdag fra klokken 21.00 – 22.00.

Har du spørsmål eller ønsker noen å prate med, ta kontakt med vikarpastor Anne Hansli: 913 12 754.

Mer informasjon fra Misjonskirken på Holmlia på Facebook: 

* Vi vil dele en del informasjon i denne ekstraordinære situasjonen med våre menighetsmedlemmer, i en privat Facebook-gruppe. Bruker du ikke Facebook nå, bør du vurdere om du skal bli medlem for å få tilgang til denne informasjonen og videoene. Du kan jo eventuelt bare slette Facebook-profilen din når vi er tilbake i en vanlig hverdag i Norge.

Her er linken til den private/lukkede Facebook-gruppen «Det skjer i og rundt Misjonskirken Oslo Syd»

Gudstjeneste på søndager: Avlyst

Bønnemøte på tirsdager: Avlyst

Språkkafé på tirsdag: Avlyst


Ønsker du å leie lokaler i Misjonskirken til ulike aktiviteter og tilstelninger utenom menighetens bruk er dette fullt mulig. Kontakt styrets leder, Ivar Liabø.

OBS: Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme. Følg jevnlig med. Du finner oss også på Facebook

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Til toppen