Dette skjer i Misjonskirken på Holmlia

Svend Ole Kvilesjø | January 12th, 2020 - 23:35

Hei! Misjonskirken Oslo Syd holder til i Ravnåsveien 3 på Holmlia, på baksiden av NAV-bygget, noen få minutters gange fra tog- og busstasjonen ved Holmlia senter.

Søndag 16. februar klokken 11.00:
Gudstjeneste. Elias Miriti Mukiira taler. Søndagsskole for barn. Og kirkekaffe.

Tirsdag 18. februar fra 18.00 – 19.00: Bønnemøte.

En gruppe mennesker samles til bønn i menigheten. Bli med å be. Send gjerne inn dine bønneemner.

Tirsdag 18. februar, 19.00 – 21.00: Språkkafé.

Is it hard to understand and speak norwegian? Hos oss kan du bli bedre til å snakke – og forstå norsk. Welcome to the language café in Misjonskirken at Holmlia, in Ravnåsveien 3, Tuesdays. from 19:00 – 21:00. We serve tea, coffee and something to eat. Everything is free,. Feel free to bring a friend or two. Hope to see you. Welcome! Mer informasjon / more information: Ring Svend på telefon 90 123 345.

Ønsker du å leie lokaler i Misjonskirken til ulike aktiviteter og tilstelninger utenom menighetens bruk er dette fullt mulig. Kontakt styrets leder, Ivar Liabø.

OBS: Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme. Følg jevnlig med. Du finner oss også på Facebook