Misjonskirken Oslo Syd https://misjonskirken.org Et møtested for Gud og hvermann Tue, 28 Sep 2021 18:45:20 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.8.1 Gudstjenester i oktober https://misjonskirken.org/?p=4829 Tue, 28 Sep 2021 19:17:21 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4829 Det er fortsatt byggearbeider i lokalene våre på Holmlia, så vi møtes på litt forskjellige steder i ukene som kommer. I slutten av november håper vi å være på plass i freshe og nye lokaler! Søndag. 3. oktober klokken 11.00. Hjemme hos Inke og Jennifer i Ljabrubakken 6.Du kan også delta via Zoom (se informasjon […]

The post Gudstjenester i oktober first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>

Det er fortsatt byggearbeider i lokalene våre på Holmlia, så vi møtes på litt forskjellige steder i ukene som kommer. I slutten av november håper vi å være på plass i freshe og nye lokaler!

Søndag. 3. oktober klokken 11.00.
Hjemme hos Inke og Jennifer i Ljabrubakken 6.
Du kan også delta via Zoom (se informasjon nederst).
Arne Gunneng taler.

Søndag 10. oktober klokken 16.00 (merk tiden!)
I Oslo Misjonskirke Betlehem på Abildsø, i Langerudhaugen 1.
Marthe og Hanne deler det de har på hjertet direkte fra Kurdistan.
Du kan også delta via Zoom.

Søndag 17. oktober klokken 16.00 (merk tiden!)
I Oslo Misjonskirke Betlehem på Abildsø, i Langerudhaugen 1.
Pastor Pål Brenne taler.
Du kan også delta via Zoom.

Her logger du deg inn i det digitale møterommet:

https://us02web.zoom.us/j/88454040251


Hvis du blir spurt om denne informasjonen:
Meeting ID: 884 5404 0251
Passcode: 363754

The post Gudstjenester i oktober first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Huset bygd på fjell https://misjonskirken.org/?p=4821 Sun, 19 Sep 2021 00:22:21 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4821 Søndag 26. september hadde vi i vår digitale gudstjeneste besøk av Ole Petter Erlandsen fra organisasjonen Åpne Dører. Han talte over temaet «huset bygd på fjell».

The post Huset bygd på fjell first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Søndag 26. september hadde vi i vår digitale gudstjeneste besøk av Ole Petter Erlandsen fra organisasjonen Åpne Dører. Han talte over temaet «huset bygd på fjell».

The post Huset bygd på fjell first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Vi søker ny administrasjonsmedarbeider https://misjonskirken.org/?p=4800 Wed, 25 Aug 2021 16:03:18 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4800 Vi søker en administrasjonsmedarbeider i 20% stilling til å koordinere våre ulike aktiviteter og promotere og administrere utleie av lokalene våre. Hvem er du? Vi ser etter deg som er engasjert for at Guds rike skal nå nye mennesker og som vil bruke dine administrative evner i tjeneste for Gud i en deltidsstilling. Vi søker […]

The post Vi søker ny administrasjonsmedarbeider first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>

Vil du være med å drifte en spennende flerkulturell menighet på Holmlia i Oslo?

Vi søker en administrasjonsmedarbeider i 20% stilling til å koordinere våre ulike aktiviteter og promotere og administrere utleie av lokalene våre.

Hvem er du?

 • Vi ser etter deg som er engasjert for at Guds rike skal nå nye mennesker og som vil bruke dine administrative evner i tjeneste for Gud i en deltidsstilling.
 • Vi søker deg som kan bruke sosiale medier og digitale verktøy og som liker å snakke med mennesker.
 • Vi søker deg som er fleksibel, selvstendig og som det er lett å samarbeide med. 

Hvem er vi?

 • Misjonskirken Oslo Syd ligger på Holmlia i Oslo. Menigheten har mennesker fra mange nasjonaliteter
 • Menigheten driver diakonalt arbeid i form av matutdeling og språkkafe. Vi er engasjert både utenlands og innenlands, har ukentlige gudstjenester, oppbyggelige møter og barne- og ungdomsarbeid.
 • Vi bygger nå om lokalene, og skal når de er ferdige (i høst) leie disse ut når vi ikke selv bruker dem. 

Stillingens innhold:

 • Administrasjonsmedarbeiderens oppgave er å promotere utleie og følge opp leietagere på administrativt nivå.
 • Koordinere tjenester i gudstjenester og møter
 • Oppdatere nettsider og sosiale medier,
 • skrive søknader og gjøre forefallende kontorarbeid.

Vi tilbyr:

 • Fleksibel arbeidstid
 • Nye gode lokaler å arbeide fra
 • Hyggelige, fleksible medarbeidere
 • Flerkulturelt miljø
 • Et års engasjement, med mulighet for forlengelse.
 • Lønn etter Misjonskirken Norges lønnstariff
 • Tiltredelse snarlig, etter avtale.

Søknad:

Mer informasjon: Kontakt pastor Pål Brenne på telefon 41204646 eller styreleder Hanne Hodnebrug, telefon 92658977.                                                      

The post Vi søker ny administrasjonsmedarbeider first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Onsdag: Bønnemøte https://misjonskirken.org/?p=4642 https://misjonskirken.org/?p=4642#respond Tue, 22 Jun 2021 11:26:20 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4642 Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk. (Filipperne 4:6) Hver onsdag kl 20.00 – 21.00 har menigheten bønnemøte. Alle er velkommen til å delta på bønnemøtene. Man trenger ikke ha en spesiell bønnetjeneste, bare en lyst til å tilbringe tid med […]

The post Onsdag: Bønnemøte first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk. (Filipperne 4:6)

Hver onsdag kl 20.00 – 21.00 har menigheten bønnemøte. Alle er velkommen til å delta på bønnemøtene. Man trenger ikke ha en spesiell bønnetjeneste, bare en lyst til å tilbringe tid med Jesus i bønn og lovprisning.

Nå foregår bønnemøtene våre kun digitalt. Møterommet er på Zoom. Klikk her for å logge deg på.

Bønn er en viktig del av menighetens og de enkelte kristnes liv. Selv om det private bønnelivet er viktig, tror vi det er en helt nødvendig del av menighetens liv at vi også  kommer sammen som menighet for å be og lovprise Jesus. Dette skjer både i gudstjenestene, i cellegruppene/nærfellesskapene, i barne- og ungdomsarbeidet og i egne bønnemøter.

Ønsker du forbønn. Har du bønnebehov, ting du ønsker forbønn for: da kan du enten komme på bønnemøtet (digitalt, på nett), eller ta direkte kontakt med menighetens pastor, Pål Brenne. Det vil da bli tatt med i bønn i førstkommende bønnemøte.

The post Onsdag: Bønnemøte first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
https://misjonskirken.org/?feed=rss2&p=4642 0
– Sørg for at du alltid velger Guds vei https://misjonskirken.org/?p=4704 Sun, 13 Jun 2021 11:14:12 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4704 Bibelskolelærer Janne Kasstad talte i Misjonskirken Oslo Syd søndag 13. juni. Du kan se og høre det hun delte, på vår Youtubekanal når som helst.

The post – Sørg for at du alltid velger Guds vei first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>

Bibelskolelærer Janne Kasstad talte i Misjonskirken Oslo Syd søndag 13. juni. Du kan se og høre det hun delte, på vår Youtubekanal når som helst.

The post – Sørg for at du alltid velger Guds vei first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Kjernen i evangeliet https://misjonskirken.org/?p=4696 Sun, 06 Jun 2021 11:06:03 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4696 Daniel Brændeland er ungdomspastor i Oslo Misjonskirke Betlehem. Denne talen holdt han – digitalt – under søndagsgudstjenesten i Misjonskirken Oslo Syd, 6. juni. Klikk her for å se talen i opptak.

The post Kjernen i evangeliet first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Daniel Brændeland er ungdomspastor i Oslo Misjonskirke Betlehem. Denne talen holdt han – digitalt – under søndagsgudstjenesten i Misjonskirken Oslo Syd, 6. juni. Klikk her for å se talen i opptak.

The post Kjernen i evangeliet first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Se søndagsgudstjenesten https://misjonskirken.org/?p=4686 https://misjonskirken.org/?p=4686#respond Sun, 30 May 2021 11:42:58 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4686 Søndag 30. mai hadde vi samsending med Oslo Misjonskirke Betlehem, der Pål Brenne holdt talen. Du kan se gudstjenesten i opptak ved å trykke her.

The post Se søndagsgudstjenesten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Søndag 30. mai hadde vi samsending med Oslo Misjonskirke Betlehem, der Pål Brenne holdt talen. Du kan se gudstjenesten i opptak ved å trykke her.

The post Se søndagsgudstjenesten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
https://misjonskirken.org/?feed=rss2&p=4686 0
Nådegaver i menigheten https://misjonskirken.org/?p=4661 https://misjonskirken.org/?p=4661#respond Sun, 16 May 2021 15:56:38 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4661 Pål Brenne, pastor i Misjonskirken Oslo Syd, fortsetter å snakke om temaet nådegaver i menigheten. Du kan se talen her. De to første talene i denne serien ble holdt av pastor Erna S. Ultvedt i Misjonskirken Kråkstad. De kan du høre og se på YouTube-kanalen vår: Del 1: https://youtu.be/zNx8KHWxcZUDel 2: https://youtu.be/KExJOwz7XjcDel 3 – med Pål Brenne: https://youtu.be/96kIvX6szlA […]

The post Nådegaver i menigheten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
Pål Brenne, pastor i Misjonskirken Oslo Syd, fortsetter å snakke om temaet nådegaver i menigheten. Du kan se talen her.

De to første talene i denne serien ble holdt av pastor Erna S. Ultvedt i Misjonskirken Kråkstad. De kan du høre og se på YouTube-kanalen vår:

Del 1: https://youtu.be/zNx8KHWxcZU
Del 2: https://youtu.be/KExJOwz7Xjc
Del 3 – med Pål Brenne: https://youtu.be/96kIvX6szlA

 

The post Nådegaver i menigheten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
https://misjonskirken.org/?feed=rss2&p=4661 0
Hvordan nådegavene frigjør og bygger menigheten https://misjonskirken.org/?p=4649 https://misjonskirken.org/?p=4649#respond Sun, 09 May 2021 11:59:31 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4649 Her er talen som Erna S. Ultvedt, pastor i Misjonskirken Kråkstad, holdt hos oss (digitalt) søndag 9. mai. Dette er del 2 av 2 om «hvordan nådegavene frigjør og bygger menigheten». (Del 1 kan du se her.)

The post Hvordan nådegavene frigjør og bygger menigheten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>

Her er talen som Erna S. Ultvedt, pastor i Misjonskirken Kråkstad, holdt hos oss (digitalt) søndag 9. mai. Dette er del 2 av 2 om «hvordan nådegavene frigjør og bygger menigheten». (Del 1 kan du se her.)

The post Hvordan nådegavene frigjør og bygger menigheten first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
https://misjonskirken.org/?feed=rss2&p=4649 0
– Du er en tjener av Guds nåde https://misjonskirken.org/?p=4646 https://misjonskirken.org/?p=4646#respond Sat, 01 May 2021 22:37:47 +0000 https://misjonskirken.org/?p=4646 Her kan du se og høre talen pastor Pål Brenne holdt i den digitale Misjonskirken Oslo Syd søndag 25. april. Prekenteksten er hentet fra Johannes 21, vers 1-19.

The post – Du er en tjener av Guds nåde first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>

Her kan du se og høre talen pastor Pål Brenne holdt i den digitale Misjonskirken Oslo Syd søndag 25. april. Prekenteksten er hentet fra Johannes 21, vers 1-19.

The post – Du er en tjener av Guds nåde first appeared on Misjonskirken Oslo Syd.

]]>
https://misjonskirken.org/?feed=rss2&p=4646 0